CIVILEK ÉJSZAKÁJA

A BÉKEVÁR EGYESÜLET 2015. ÉVI PROGRAMJA

Siófok, Szabadság tér
Sió Pláza – Víztorony közötti terület
2015. október 10., szombat   18:00–19:00

Siófokon a Szabadság téren a „Békevár ­– Családi fészek és mentsvár 1. Párválasztás, házasság” c. kötetét – a készlet erejéig – ingyenesen osztjuk azoknak, akik ezt igénylik. A kiadványunk 1. kötete ezen a linken tekinthető meg:
http://www.frigyklinika.hu/konyvek/bekevar-csaladi-feszek-es-mentsvar/

Önkénteseink ismertető jele: a „bástya” logóval ellátott vászonszatyor. Az 1. és 2. kötetünk E-könyvként is elérhető: http://www.frigyklinika.hu/konyvek/e-konyvek/ E-mail: bekevar.webkikoto@gmail.com

A Kurfli Egyesület kezdeményezésére 2010-ben közös összefogással indult útjára a CIVILEK ÉJSZAKÁJA országos megmozdulás, hogy az érdeklődők a CIVIL PONTOKON közelebbről megismerhessék a civil szervezetek munkáját.

A program célja:
Megmutatni magunkat az embereknek, hallatni a hangunkat és megvalósítani egy olyan civil összefogást, amelyhez mind több olyan szervezet csatlakozik, akik hisznek abban, hogy együtt, közösen sokkal könnyebb és hatékonyabb munkát végezhetünk. Kiváló fórum ez arra, hogy elkezdjünk közösen gondolkodni, hogy feltérképezhessük, miben nyújthatunk és miben várhatunk segítséget. Bízunk abban, hogy kitartással és türelemmel eljutunk a célig.
Bővebb infó:
https://www.facebook.com/civilekejszakaja?fref=ts és https://civilekejszakaja2015.wordpress.com/

A Békevár Egyesület első ízben 2013-ban szerzett tudomást a programról, amelyhez csatlakozott is.


Tisztelettel:
Bor Ferenc, a Békevár Egyesület elnöke
www.bekevar-portal.hu
bekevar.webkikoto@gmail.com

+36-30/370-0026